MUŞ / MALAZGİRT - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Nisan ayı faaliyetleri gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında " Mesnevi'den Hikayeler" konulu mart ayı faaliyetleri gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ''Deyimler ve Atasözlerimiz'' konulu şubat ayı faaliyetleri gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ''Dede Korkut'' konulu ocak ayı faaliyetleri gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Yeşilay Haftası kutlama töreni gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla Malazgirt Müzesi ziyaret edildi.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni gerçekleştirildi.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlediğimiz törenle ile çoşkuyla kutlandı.

Ekm

AFAD personelleri tarafından okulumuzda deprem konulu bilgilendirici bir seminer gerçekleştirildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşen programımız ile kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı gerçekleştirildi.