MUŞ / MALAZGİRT - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı gerçekleştirildi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlediğimiz törenle ile çoşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizle birlikte güzel etkinlikler gerçekleştiren Damla Gönüllüleri Hareketi'ne teşekkür ederiz.

Ekm

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla hazırladığımız program öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Mevlit Kandili sebebiyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimizin düzenlediği ''Salavat Yarışması'' sonucunda başarı gösteren sınıflarımıza ikramlarımız dağıtıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Programı gerçekleştirildi.

Mrt

Ülke genelinde gerçekleştirilen deprem tatbikatına okulumuz da katılım gösterdi.

Şbt

Malazgirt İlçe Kaymakamı Sayın Yaşar Yiğit DEMİRER ve Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Vedat KAYA'ya okulumuza yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sayın Aydın AYDIN 25 Kasım 2021 tarihinde kendi programlarından dolayı katılamadıkları TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ için nezaket ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve okulum adına teşekkür ederim.

Kas

TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ okulumuzda değerli misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü programı öğrencilerimizin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı gerçekleştirildi.

Kas

Malazgirt Kaymakamlığı tarafından 8. sınıf öğrencilerimize verilen kitapların dağıtımı gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.